Hoogerheide

Op de locatie in Hoogerheide werken ruim 400 mensen. Sinds 1964 worden op deze locatie vouwdozen geproduceerd en maken ze na verschillende overnames nu deel uit van Graphic Packaging International. Elke dag streven alle medewerkers naar een hoge kwaliteit, gekenmerkt door een open, informele no-nonsense cultuur.

GPI Hoogerheide

Wij bieden innovatieve verpakkingsoplossingen om maximale impact te bereiken op de diverse productassortimenten van onze klanten, waaronder diepvries- en koelproducten, graan- en banketproducten, food-to-go, chocolade, drank, huishoudelijke producten en voedsel voor huisdieren.

Meer informatie over ons product is te vinden op consumentenverpakkingen.

Als je interesse hebt om lid te worden van het GPI Hoogerheide team, bekijk dan onze vacatures en stuur je CV in.

Current Job Openings

Operator Stanserij

Ter versterking van onze afdeling Stanserij komen wij graag in contact met energieke en kwaliteitsbewuste Stansers full-time (m/v) 4 ploegendienst

Operations Manager

De hands on Operations Manager stelt het productiebeleid vast. Levert een bijdrage aan het bedrijfsresultaat door het behalen van de doelstellingen voor de aan hem rapporterende afdelingen. Draagt het dagelijkse management verantwoordelijkheid binnen het managementteam van de locatie Hoogerheide. Geeft leiding aan de afdelingen Sheeter, Drukkerij, Stanserij, Finishing.

Safety Health Environment Officer

Wij zijn op zoek naar een SHE Officer die verantwoordelijk kan zijn voor het formuleren van het arbo,- veiligheids- en milieubeleid en bij draagt aan de uitvoering hiervan binnen onze locatie.