Sneek

Bij locatie Sneek werken ruim 140 mensen. Een aantal medewerkers heeft de rol van ambassadeur. Het doel is om onze ambities verder te realiseren met de hulp van de ambassadeurs. Ze kijken mee en dragen ideeën bij en zijn de pioniers van verandering. Hiermee helpen ze onze organisatiedoelen te bereiken en succes te volgen!

GPI Sneek

Graphic Packaging International Sneek is al jaren succesvol als leverancier van multipack verpakkingen van vouwkarton voor de internationale brouw- en frisdrankindustrie. Wij bieden innovatieve verpakkingsoplossingen voor de producten van onze klanten, zoals de Wraps, Basket en Fully Enclosed verpakking.

Ons unieke, in-house, 2-delige verpakkingsconcept biedt de mogelijkheid om verpakkingen te produceren die voldoen aan extreme sterkte-eisen. De 2-delige technologie zorgt ervoor dat dit tegen lage kosten kan en heeft als bijkomend voordeel dat deze duurzamer zijn dan standaardverpakkingen.

Alle in Sneek geproduceerde drankverpakkingen kunnen efficiënt worden verwerkt op de geautomatiseerde verpakkingsmachines die door Graphic Packaging International zijn ontwikkeld, maar ook op verpakkingsmachines van andere leveranciers.

Meer informatie over drankverpakkingen.

Daarnaast geven ze aan hoe het is om bij Graphic Packaging International Sneek te werken.

Als je interesse hebt om lid te worden van het GPI Sneek team, bekijk dan onze vacatures en stuur je CV in.

Current Job Openings

Machinebediende (Robotoperator)

Wie ben jij Jij hebt al enige ervaring in een industriële omgeving. Je bent leergierig, gedreven en gemotiveerd. Je vindt het leuk om met grote machines te werken, het proces te bewaken en streeft naar een steeds beter en efficiënt proces. Daarnaast ben je fulltime beschikbaar en flexibel om eerst in de 3 ploegen te &hellip; <a href="https://www.graphicpkg.com/jobs/machinebediende/">Continued</a>

Machine bediende (Operator inpak)

Wie ben jij Voor deze leuke baan zijn wij op zoek naar iemand die gedreven, leergierig en technisch ingesteld is. Jij hebt het liefst al wat ervaring als machinebediende en hebt potentie om door te groeien naar controleur en operator inpak. Wat ga je doen In de functie van machinebediende wordt je opgeleid tot controleur &hellip; <a href="https://www.graphicpkg.com/jobs/machine-bediende/">Continued</a>