The Netherlands

Graphic Packaging International is een van de toonaangevende en meest technisch geavanceerde vouwdozen fabrikanten die producten van hoge kwaliteit produceert, het versterken van onze leidende positie in termen van functionaliteit en design.

Veiligheid op de werkplek staat voorop en we werken samen om een veilige werkomgeving te garanderen. Ons team richt zich op het onderhouden van efficiënte werkwijzen in een veranderende omgeving met voortdurend evoluerende producten.

Onze interne trainingsprogramma’s zijn ontworpen om uw loopbaanontwikkeling te ondersteunen. Carrièrepaden zijn belangrijk voor ons en we streven ernaar om onze medewerkers te helpen groeien en vooruit te komen in hun carrière. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. We weten dat onze grootste troef onze mensen zijn.

Wij zijn een erkend voorstander van Nederlandse onderwijsinstellingen. Elk jaar bieden we stages aan studenten met verschillende onderwijsachtergronden.

Graphic Packaging International is een erkend leerbedrijf. We hebben verschillende stagemogelijkheden. Ben je vmbo, mbo of hbo student en ben je op zoek naar een onderwijsstage binnen een grote internationale organisatie? Stuur je stageopdracht met een motivatie naar de HR-afdeling.

Sneek [Content in Dutch]